Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä,
joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sääret tai reidet 30 €
Sääret ja reidet 50 €
Kainalot tai käsivarret 25 €
Bikiniraja 28 €
Ylähuuli tai leuka 12 €
Selkä 50 €
Brassi 59 € huolto 49 €
Paketti 1 brassi, sääret, kainalot 89 €
Paketti 2 bikinilinja, sääret, kainalot 79 €
Paketti 3 Sääret ja kainalot 49 €
Onko sinulla ongelmia sisäänkasvaneiden karvojen kanssa?

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin iho saattaa tuntua kutiavalta ja siihen voi nousta näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tälläisille reaktioille.

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta.

Säännöllisellä kuorivien pesuhanskojen käytöllä saadaan eliminoitua säärien ja reisien mahdolliset sisäänkasvavat karvat. Bikini alueelle hanskojen käyttö ei aina riitä ja pfb vanish auttaa tehokkaasti hoitamaan mahdolliset sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamat ongelmat.