Uutta! Timanttihionta kasvohoito!

Timanttihionta kasvohoito

Timanttimikrohiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, kirkastavia ja puhdistavia erikoiskasvohoitoja. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja ”tukkoisuuteen”, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille sekä nuorisolle esim. mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttikärkiin sekä säädettävään alipaineimuun. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla. Hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää tehokkaasti kosteuttavia kotihoitotuotteita.

Hoitopäivänä ei suositella saunomista eikä hikiliikuntaa. Tätä hoitoa ei suositella myöskään ennen aurinkolomamatkaa, koska iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle ja mahdollisen pigmentoitumisen riski moninkertaistuu. Hoidon jälkeen on vältettävä aurinko-  tai solariumaltistusta n. 5 vrk:n ajan.  Mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, iho on suojattava korkealla suojakertoimella. Huomioithan myös, että jos kasvoille on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintään kuukausi aikaa ennen timanttimikrohiontaa.

Emme tee hoitoa, mikäli sinulla on tai on äskettäin ollut ihoon vaikuttava lääkitys mm. akne- tai kortisonilääkitys. Hoitoalueella olevat aktiiviset tulehdukset (mm. herpes, paljon tulehtuneita näppyjä) sekä psoriasis ovat myös este hoidolle.

Timanttihionta kasvohoidon kesto 55min, hinta 82 €
Jokaisen hoidon alussa kosmetologi tekee ihotyypin ja asiakkaan toiveiden mukaan hoitosuunnitelman ja valitsee tuotteet k.o. hoitoa varten. Peruskulku hoidossa on: alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, tilanteen mukaan kevyt hieronta, naamio (naamion aikana niska/hartia/decoltee hieronta), seerumi ja suojavoide.